Tentoonstellingen

Francs Colleurs

Het 9e Concept collectief brengt een groep kunstenaars samen rond een project van kleurrijke druppelvormige stickers onder de titel Francs Colleurs. Als mozaïek opgekleefd vormen de druppels samen tableaus in steeds nieuwe composities. Francs Colleurs ontwikkelde ook een gratis app voor iPhone et Android : door de stickers te scannen komen zij deels tot leven.


Stellart Photography

Alle dagen – Eerste verdieping.

Bereid uw bezoek voor en download de app om ten volle van de installatie te genieten.

MAPPINGS van Filip Sterckx en Antoon Verbeek

Filip Sterckx is filmmaker, Antoon Verbeek schilder en galerijhouder. Samen richtten zij in 2010 het collectief Skullmapping op. Sindsdien veroveren zij de harten van mensen met hun visuele installaties die gebruik maken van motion capture en video mapping. Zij zijn op Anima met My Orca en Le Petit Chef, een installatie waarin een miniatuur keukenpiet mee aan uw tafel komt zitten om recht in uw bord een (virtueel) gerecht klaar te maken. Eet smakelijk !


Skullmapping

My Orca door Filip Sterckx

Le Petit Chef door Filip Sterckx en Antoon Verbeek (Skullmapping).

Alle dagen – Foyer 2 – 2e verdieping

Rintje, een hond in de vitrinekast


Jekino

Rintje en zijn vriendjes kwamen goeiedag zeggen en vroegen een warm nestje voor hen te voorzien in een vitrinekast ...maar niét te ver van de pannenkoeken ! Zij weten verduiveld goed waarom, die kleine rakkers!