Anima wants your films !

Heb je net een film klaar en zou je hem graag in de officiële selectie van Anima 2018 zien? Dan vind je nu alle informatie om je film geldig in te schrijven. Het festival vraagt geen inschrijvingsgeld! Deadline is 1 oktober 2017

Meer weten

News

MADe in Belgium

Neem een kijkje in onze webshop en ontdek deze DVD die nu al een cultstatus heeft, samen met de andere titels van onze collectie.

Meer weten…

Anima Festival
Anima 2018 Poster

Het festivalbeeld en de visuele aankleding van de editie 2018 zijn van de hand van het duo Noémie Marsily en Carl Roossens. Noémie is illustrator en animatiefilmregisseur, Carl is muzikant, animator en videast en samen vormen deze artistieke duizendpoten een erg creatieve tandem met een reeks opmerkelijke realisaties op hun actief. Hun nieuwste kortfilm, het erg mooie “Je ne sens plus rien”, toont ons de beproevingen van twee geliefden die zich, vanuit de gondel waarin ze zich teruggetrokken hebben, proberen nuttig te maken in een wereld in verwarring. Verder kennen we hen onder meer van “Autour du lac”, een kortfilm die rijkelijk in de prijzen viel op tal van internationale festivals.

Ontdek hier hun respectievelijke creatieve universa: noemiemarsily.tumblr.com en carlroosens.tumblr.com.

Fotogalerij